BBS’er raakt wapen en persoonlijke spullen kwijt

Een BBS’er deed vrijdagavond aangifte bij de politie van Zanderij in verband met een inbraak uit zijn voertuig. Op die bewuste avond was de BBS’er naar de luchthaven te Zanderij. Hij parkeerde zijn wagen op het terrein. Toen hij omstreeks 20.10 uur terugkwam bij zijn auto merkte de ambtenaar op dat de tas, waarin hij zijn dienstwapen met bijbehoren munitie en andere persoonlijke spullen had bewaard, uit zijn wagen was ontvreemd. Na de ontdekking schakelde hij meteen de politie in. De sterke arm van Zanderij heeft de aangifte opgenomen. Frappant in deze is dat het voertuig na de ontdekking van de diefstal op slot bleek te zijn. Er zijn geen sporen van forceringen aangetroffen en bovenal is de wagen voorzien van alarm. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!