Meer dan 1 miljoen views voor Nisha Madaran

Meer dan 1 miljoen views3
Meer dan 1 miljoen views4
Meer dan 1 miljoen views
Meer dan 1 miljoen views2Zangeres Nisha Madaran is erg blij dat haar recente hit ‘Tu hi mera dil’ inmiddels op Youtube de 1 miljoen views gepasseerd is. Daarnaast staat het landelijk op no.1 bij alle toonaangevende radiostations, op internet radiostations, zoals Surilite, alsook op de Nationale Top 40 Suriname. ‘Het behalen van 1 miljoen views is een absoluut record voor een Surinaamse artiest, met Surinaams paspoort, wonende in Suriname, die een Surinaamse productie maakt en in Suriname released en in ca. 3 weken tijd 1 miljoen views krijgt op Youtube’, zegt Madaran. Statistieken op Youtube geven verder aan dat dit lied in 195 landen wordt beluisterd. Gistermiddag werd dit heuglijk feit middels een ‘meet and greet’ gevierd met haar fans in de Suriname in de Times Mall. Nisha bracht ‘Tu hi mera Dil’ ook live ten gehore, samen met de dansers van de Myztikalz. (foto’s: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!