Jean Sereme 22ste verkeersdode

De 57-jarige bromfietser, Jean Sereme, is op donderdag 2 juni na eerder op de dag betrokken te zijn geweest bij een aanrijding in het ziekenhuis overleden. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Boma- en de Peprepinweg. Uit het onderzoek is gebleken dat beide bestuurders in dezelfde rijrichting reden. Sereme sloeg op een bepaald moment rechtsaf zonder rekening te houden met het overige verkeer. Door deze manoeuvre werd hij aangereden door het voertuig, dat zich pal achter hem bevond. De autobestuurder, die in het bezit is van een geldig rijbewijs, verkeerde niet onder invloed van een alcoholhoudende drank. Per ontboden ambulance werd Sereme, die niet aanspreekbaar was, afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, waar hij enkele uren daarna is komen te overlijden. Hangende het verdere onderzoek is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie het lijk voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek is door de politie van Santo Boma overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!