Man dood door boom

De 58-jarige Alfred Hotce is maandagmorgen levenloos aangetroffen in het Tibitigebied. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer samen met andere collega’s was gaan prospecten. Hij heeft vermoedelijk een boom gekapt die ongelukkigerwijs op een andere boom is terecht gekomen waardoor er een tak op Hotce is terecht gekomen. Als gevolg van dit incident is Hotce om het leven gekomen. Zijn collega’s hebben de hele nacht ervoor naar hem gezocht en pas de volgende morgen, dus maandag, werd zijn ontzielde lichaam ontdekt. De politie van Zanderij werd ingeschakeld. Het slachtoffer had letsels aan zijn hoofd opgelopen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. In het belang van het verder onderzoek is het lijk in beslag genomen ter obductie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!