Islamitisch geld voor hypocrisie?

De Organisation of Islamic Cooperation (OIC ) spreekt helemaal niet tot de verbeelding van de gelovige moslim / moslima, zoals bijvoorbeeld het woord ‘halal’. Omgekeerd is het dus bij politieke leiders en mensen die aan het “shoppen” zijn in de wereld. Tot hier niets fout.
Poppenkast? ( Zoals de President DNA in het verleden had genoemd…)
Het begint spannend te worden wanneer mensen kleur moeten bekennen. Laat nu voor een momentje uw “onbegrensde” / “onbeperkte” creatief filosofische geest los. Gaat u zelf na welke openlijke / verborgen, ongepaste denigrerende, zwaar discriminerende verbale en non verbale communicatie ten toon is gesteld in ons hoogste college van staat! Wanneer een volksvertegenwoordiger /dominee in het hoogste college van staat kan / mag zeggen dat hij niet meedoet aan een stemming, omdat hij christen is, dan heeft hij nooit begrepen wat volksvertegenwoordiger zijn betekent en is totaal de weg kwijt ook op het pad van het christendom. Hij zondigt hiermede aan o.a. de authenticiteit van het christendom. Jezus, voor de moslims ‘Issa (a.s.)’ is voor ons een zeer gerespecteerde profeet en heb ik daarom heel veel respect voor het juiste christendom en haar oprechte volgelingen. Het begint mij nu duidelijk te worden waarom het zo rammelt in de politieke partij DOE (ik verwijs kortheidshalve naar de verschenen berichten in media/pers ). Ik verwijs in deze ook naar een door mij eerder gepubliceerd artikel, waar ik reeds de President adviseerde om niet te veel te rekenen op geestelijke leiders, omdat in de praktijk blijkt dat juist zij geestelijke hulp nodig hebben… Verder hebben wij ook meegekregen dat de fractievoorzitter van de NDP eerst fundamenteel, principieel ideologisch faliekant tegen en daarna plots geen moeite meer had. Tja, triest! Hieraan hebben wij ook totaal geen boodschap. Wij hebben ook de politiek hypocriete c.q. religieus discriminerende houding gezien van de oppositie. Ineens vindt de oppositie dat zij niet gaat meedoen aan de stemming, omdat dhr. Sapoen en de heer Chitan erbij zitten. Er zijn zoveel vergaderingen geweest waar dhr. Sapoen en dhr. Chitan aanwezig waren, maar de oppositie zat parmantig aan, zoals op deze zelfde vergadering. Alleen wanneer het kwam op het punt van OIC, stelde de oppositie zich plots “principieel” op. Ik stel mijzelf zo de vraag of de oppositie zich net zo “principieel” zou opstellen, als er een stemming zou zijn, waarbij het salaris van de assembleeleden verhoogd zou worden met 500 % ( hahaha). Zij willen wel OIC 1.75 miljard $ van de Islam, maar geen Islam. Het gaat bij hun slechts om de Islam, want de deal wordt niet gesloten door de Islam en is ook niet voor de Islam! (That’s the deal ! )
Ramadan / ontvasten
Verwijzend naar o.a. het bovenstaande, adviseer ik de daadwerkelijk gelovige, oprechte, principiële moslimbroeders en zusters om hun vasten ( die zij met zoveel offers brengen ) niet te gaan verkwanselen voor een nietswaardige politieke iftaar (ontvasten), die door bepaalde politieke partijen ( met dubbele agenda’s en dubbel moraal ten aanzien van de Islam ) met behulp van de, naar macht en geld smachtende, “moslimleiders”( in de rol van ‘house negro’) zo meteen zal worden georganiseerd. Ontvast u conform de’ Sunnah’: Wat je hebt! Dit heeft meer zegeningen voor u. U bent er zeker van dat het halal is, want er zijn geen enge politieke belangen aan gekoppeld, waarmee Allah (swt) niet eens mee zou kunnen zijn. Verkoopt uw geloof niet voor een bordje linzensoep. En zij die niet anders willen / kunnen doen maar rustig verder wat zij niet laten kunnen. Gezegende RAMADAN, ook voor de dominee en oppositie.
N. Walie Taus

error: Kopiëren mag niet!