'Bouterse gaat nergens'

facebook-20160529-080134_edit“A volk potie mi dja. Bouterse gaat nergens”, zei president Desi Bouterse zojuist op de Kon Makandra & Informatie Meeting van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Ocer. Volgens het staatshoofd zal geen enkel persoon hem, die niet eens een tiende van de stemmen die hij heeft gehaald,  middels protestacties naar huis sturen. Ook niet de groep ‘We zijn Moe’. “Als je moe bent, ga slapen”, aldus de president.
Lelekoe in Coronie
President Bouterse in zijn hoedanigheid van NDP voorzitter heeft net aangegeven dat opeenvolgende frontregeringen geen enkel fatsoenlijk infrastructureel werk hebben opgezet.  Een rotonde midden op de weg bij Groningen en een lelekoe van een dam op Coronie zijn de opsommingen die Bouterse deed. Coronianen zijn hier pissed off over volgens Bouterse.

error: Kopiëren mag niet!