Boetoe: “Vakbonden hebben gefaald”

facebook-20160528-211737_edit“Vakbond, als u mij komt uitleggen dat u in het verleden gedaan hebt om uw voordeel daaruit te halen, hetzelfde is wat u nu doet, dan heeft u gefaald. Dit, omdat de samenleving nu gebukt gaat onder dezelfde omstandigheden en u probeert weer hetzelfde”, stelde Derryl Boetoe van de Nationale Democratische Partij (NDP) zaterdag tijdens de grote Kon Makandra & Informatie Meeting van de partij. Boetoe liet duidelijk blijken niet onder de indruk te zijn van de vele mensen die misbruik van de situatie maken om politiek voordeel te halen. “Wat wij nu in het land zien is het resultaat van regeringen die georganiseerd dezelfde fouten hebben begaan. Het is niet de tijd om als alternatief u te komen presenteren, want het volk verdient dat niet op dit moment”, stelde hij ten aanzien van de oppositie die zich onlangs als alternatief heeft gepresenteerd.

error: Kopiëren mag niet!