Moeder en dochter van het leven beroofd

De politie van Nieuw Amsterdam kreeg dinsdagmorgen rond 08.30 uur een melding binnen. Ter plekke aangekomen stuitte de politie op twee lichamen. Het gaat in deze om de 38-jarige Leellawattie Sookhoo en haar 10-jarige dochter Tishan Ahdram. Het meisje werd levenloos op het bed aangetroffen, terwijl de moeder beneden op een matras lag met een verlengsnoer om haar hals.
Dagblad Suriname heeft de informatie van een buurtbewoner dat Kevin de 22-jarige vriend van de 38-jarige Sookhoo, samen met haar en haar dochter onlangs daar waren komen wonen. De politie heeft beide lijken in beslag genomen ter obductie. De politie van Nieuw Amsterdam en het Forensisch Opsporingsteam zijn bezig met het verder onderzoek. Kevin wordt als verdachte in deze zaak aangemerkt. Hij wordt opgespoord.

error: Kopiëren mag niet!