Student bedolven door afkalvende zandberg

De 23-jarige Devina Bissumbhar is op zondag 22 mei bedolven onder zand dat was losgeraakt van een zandberg. De politie van Brokopondo deed na een telefonische melding de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het lijk van het slachtoffer aangetroffen. Het voorlopige onderzoek wees uit dat Devina in verband met haar studie onderzoek verrichte in het gebied, waar haar vader concessiehouder is. Ze zat op de top van een zandberg. De zandberg kalfde plotseling af, waardoor ze viel en werd bedolven onder het zand. De vader van Devina en enkele arbeiders schoten haar te hulp. Echter was het al laat. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk aan de nabestaanden afgestaan. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!