Jackpot Suribet levert 2 winnaars op

1 Suribet Jackpot levert twee winnaarsDe 653ste trekking van de Suribet Lotto Jackpot op 10 mei leverde 2 winnaars op. De jackpot bedroeg SRD 850.000 en de 2 winnaars ontvangen elk SRD 425.000. De eerste Suribet Lotto Jackpot winnaar heeft zich intussen al aangemeld. Moekamat. S uit Nickerie kocht zijn lot bij retailer Nancyland te Nickerie. Moekamat werkt als timmerman bij een meubelbedrijf. Het winnend lot is een ‘quick pick’. Het is zo dat hij op 7 mei 2016, 2 stuks quick pick heeft gekocht voor trekking nummer 652, waarvan 1 een vrij lot was. Dit vrije lot blijkt bij de trekking van 10 mei 2016 (trekking #653) het winnend lot te zijn.
Moekamat is bijzonder blij, maar hij weet nog niet wat hij met het geld zal doen. Voorlopig zal hij het op de bank storten. Dit is de eerste keer dat hij een jackpot heeft gewonnen. De andere jackpotwinnaar heeft zich nog niet aangemeld. Suribet roept alle klanten op om gekochte loten nogmaals te controleren. Het andere winnende lot is gekocht bij retailer Lui’s Supermarket aan de Indira Gandiweg.

error: Kopiëren mag niet!