31ste ACCP Conferentie in Suriname

De 31ste jaarconferentie van de Association of Caribbean Commissioners of Police (ACCP) wordt dit jaar van maandag 16 mei tot en met donderdag 19 mei in Suriname gehouden. Het Korps Politie Suriname is aangewezen voor de organisatie zorg te dragen. Tijdens deze conferentie vindt informatie-uitwisseling plaats op het niveau van Korpschefs onderling , maar ook in breder verband. In dit kader zullen regionale en internationale veiligheidsorganisaties en internationale instituten ook participeren.
Het thema van deze conferentie is “Border Security, a key element for Citizen and Regional Security”. Het accent is dit jaar gelegd op grensveiligheid, aangezien dat heel belangrijk is,  niet alleen voor de burgerveiligheid maar ook voor de regionale- en  internationale veiligheid.
De ACCP conferentie zal worden gehouden in de Ballroom van Royal Torarica. De opening ceremonie vindt plaats op maandag 16 mei om 09.00 uur ’s morgens in Royal Ballroom aan de Kleine Waterstraat.

error: Kopiëren mag niet!