Man verdronken op een recreatieoord

De 40-jarige Dewkoemar Narain is op zaterdag 14 mei op een recreatieoord in het district Para verdronken.
De politie van Zanderij kreeg de melding dat een manspersoon tijdens het zwemmen is verdronken bij een zwemgelegenheid in het district.
Daar aangekomen werd het ontzielde lichaam van Dewkoemar op de Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO) post te Colakreek aangetroffen.
Het onderzoek wees uit dat Dewkoemar met familieleden voor vertier vertoefde op een recreatieoord. Toen de man klaar was met eten ging hij gelijk in het water.
Op een bepaald moment merkten familieleden op dat hij in moeilijkheden kwam te verkeren. Ze schoten hem gelijk te hulp en schakelden de politie in. Dewkoemar werd door de familie uit het water gehaald en in een voertuig geplaatst.
Zij brachten hem vervolgens voor reanimatie naar de dichtstbijzijnde hulppost te Colakreek, wat niet het gewenste resultaat opleverde. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast door verdrinking.
Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.
De politie van Zanderij is belast met deze zaak.
 
Bezoekers van recreatieoorden worden op het hart gedrukt zich aan alle aangegeven regels te houden en instructies van het aanwezige personeel en of de life guards stipt op te volgen.
Indien er toch onduidelijkheden voor u zijn, schroomt u niet zich tot de verantwoordelijken van het oord te wenden. Als u met kinderen bent, maakt u altijd afspraken met ze en laat hen alleen onder toezicht van ouderen in het water. 
Hierdoor bespaart u zich van alle ellende en kunt u met volle teugen genieten van uw bezoek aan zo een recreatieoord.

error: Kopiëren mag niet!