Bond penitentiaire ambtenaren in spoedberaad

De Bond van Penitentiaire Ambtenaren in Suriname (BPAS) heeft gisteravond een spoed algemene ledenvergadering (alv) gehouden in verband met het standpunt ingenomen door de vakcentrale De Moederbond. De BPAS is als autonome vakbond aangesloten bij De Moederbond. Nadat De Moederbond gisteren bekendmaakte dat ze niet gaan meedoen met de protestmanifestatie van C-47 vrijdag, zette dit kwaad bloed bij de penitentiaire ambtenaren. Ze vroegen zich af waarom De Moederbond de actie van C-47 niet ondersteunt, terwijl ze voor een nationale zaak, die ook de BPAS-leden treft, uitkomen. De C-47 wil met de protestactie van de regering eisen dat de verhoogde stroomtarieven van de EBS teruggedraaid worden. Wat het besluit van de BPAS gisteravond is geweest, is niet bekend.

error: Kopiëren mag niet!