Manav Kanhai stelt zich herkiesbaar bij SBWB

De Surinaamse Bodybuilding & Weightliftingbond (SBWB) houdt op zondag 22 mei 2016 een algemene ledenvergadering (alv) met als belangrijke agendapunten verslag van het afgelopen zittingsjaar en bestuursverkiezingen. “Het zittend bestuur Kanhai zal zich herkiesbaar stellen’, bevestigt voorzitter Manav Kanhai tegenover Dagblad Suriname. Of hij concurrentie gaat krijgen van een tweede lijst, dat weet hij niet. ‘De kandidatenlijsten kunnen tot 18 mei ingediend worden, dus we zullen zien tegen die tijd’, zegt Kanhai.
Op de alv zullen onder andere behandeld worden de verslagen van de secretaris en penningmeester en bezoek aan Rio de Janeiro voor de Arnold Classics. Kanhai zegt dat de nationale kampioenschappen bodybuilding gepland zijn rond de periode augustus/september. “Als we herkozen zijn’, verduidelijkt hij. De alv wordt gehouden in Queens Hotel en vangt aan om 10.00 uur.

error: Kopiëren mag niet!