Onbekende Mahinder nam duik in Surinamerivier en verdrinkt

Een manspersoon, die bekend is als Mahinder moet in de vroege ochtend van donderdag 5 mei in de Suriname rivier zijn verdronken. De politie van Geyersvlijt kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een verdrinking ter hoogte van de aanmeersteiger te Leonsberg. Daar aangekomen werd de beller met wie Mahinder in gezelschap was aangetroffen. Zij verklaarde aan de politie dat ze de man 6 maanden terug heeft leren kennen als Mahinder. Andere persoonsgegevens van hem zijn haar niet bekend. Na lange tijd kwam ze Mahinder in de avond van woensdag 4 mei weer tegen en besloten ze naar Leonsberg te gaan om te chillen. Mahinder deed zich tegoed aan vier grote flessen grote bier. Op een bepaald moment vroeg hij de vrouw om te gaan zwemmen in de rivier. Aangezien zij niet kan zwemmen ging zij niet in het water en bleef langs de kant staan. Mahinder trok zijn trui, gympies en sokken uit en ging met zijn lange broek in het water. Hij nam een duik, maar de vrouw merkte op dat de man niet meer boven water kwam en schakelde de politie in. De vrouw werd overgebracht naar het politiebureau van Geyersvlijt. Na te zijn verhoord, is de zij heengezonden. De aangetroffen kledingstukken, een zwarte Black Berry en een witte Samsung telefoontoestel die Mahinder toebehoorden, zijn in beslag genomen. Mahinder ging gekleed in een rode trui, een lange broek en had witte sokken en witte gympies aan. Familieleden of zij die denken Mahinder te hebben gekend kunnen zich in verbinding stellen met de politie van Geyersvlijt op de telefoonnummers 453570 / 451677 / 453748, de Centrale Meldkamer 115 of op de tip lijn 179. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!