Bedrijfsleven bundelt zich om harde noten te kraken met president

Het bedrijfsleven, te weten de Associatie van Surinaamse Fabrikanten (Asfa), Vereniging van Surinaams Bedrijfsleven (VSB), Associatie van Klein en midden-Groot Ondernemers in Suriname (Akmos), Algemene Aannemersvereniging (AAV), de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF), Tours en de Vereniging van Surinaamse Winkeliers hebben besloten zich te bundelen in een permanent platform. ‘Dit om voorgoed te voorkomen dat we steeds verdeeld en voor de gek gehouden worden’, wordt aangegeven. Er zal een schrijven gaan naar president Desi Bouterse om ontvangen te worden om harde noten te kraken over de economische situatie van het land en het onmiddellijk stopzetten van de invoering van de nieuwe energietarieven. Daarbij zal ook de kwestie Internationaal Monetair Fonds besproken worden, gezien er geen overleg is geweest met de bedrijvenorganisaties.

error: Kopiëren mag niet!