Landbouwtentoonstelling op Saramacca

Saramacca1
Saramacca2
Saramacca3
Saramacca4
Saramacca5
Saramacca6Districtscommissaris Laksmienarain Doebay van Saramacca heeft gisteren samen met DNA-lid Naomi Samidin de opening verricht van de landbouwtentoonstelling, welke gehouden is op het erf van de ambtswoning van de districtscommissaris. Deze activiteit is georganiseerd door de Landbouwcoöperatie Groningen en Omgeving (Groom) in samenwerking met het ministerie van LVV, afdeling Saramacca. Dit in verband met het eenjarig bestaan van Groom. Naast landbouwgewassen waren er ook fruitplantjes die ten verkoop werden aangeboden. Op de tentoonstelling was er ook veel fruit te zien, die we niet overal zien, waaronder de granaatappel, magistan en baspeki, alsook de aardvrucht jamie en groentesoort ‘bandroeja’ . De tentoonstelling begon om 10.00 uur ‘s morgens en duurde tot 20.00 uur. Er was ook een cook-out gekoppeld aan deze dag.
(foto’s: Suresh Gangaram Panday)

error: Kopiëren mag niet!