Assuria biedt hernieuwde speeltuin aan gemeenschap

Assuria geeft terug aan gemeenschap bij 25 jarig bestaan
Assuria geeft terug aan gemeenschap bij 25 jarig bestaan2Het bedrijf Assuria viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan. Vanwege de vele successen die het bedrijf in Suriname en recent ook buiten Suriname heeft geboekt wil hij nu ook wat teruggeven aan de maatschappij. Daarom besloot Assuria om de gemeenschap een compleet gerenoveerde speeltuin te schenken. De speeltuin aan de Gladiolenstraat, naast de Rodatrimbaan, is in een compleet nieuw jasje gestoken. De financiering hiervan vloeit voort uit een door het bedrijf opgericht fonds voor het bijdragen aan maatschappelijke activiteiten, het ‘Assuria Community Fund’. Assuria toonde eerder dit jaar al haar sociale betrokkenheid naar de gemeenschap toe door 20 sociale instellingen te gedenken en hen een geldsbedrag aan te bieden. Assuria werd opgericht op 25 maart 1991 door een samenbundeling van De Nationale, Enna en de Nen, drie verzekeringsmaatschappijen. Assuria kan zich na 25 jaar de grootste financiele instelling in Suriname noemen. Het bedrijf blijkt een trendsetter op vele gebieden. Alhoewel Assuria van origine een Surinaams bedrijf is, opereert men nu actief in verschillende landen in de regio waaronder Guyana en Trinidad & Tobago.

error: Kopiëren mag niet!