Autobestuurder voelde zich onwel en komt tegen schoeiing van moskee

Autobestuurder voelde zich onwel en komt tegen schoeiing van MoskeeDe 57-jarige Mohamad Nanhekhan is op zaterdag 23 april aan de Oud Commissaris Thurkowweg dood aangetroffen achter het stuur van zijn voertuig. De politie van Nieuw Amsterdam deed na de melding de plaats aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het voertuig met Mohamad, die geen teken van leven vertoonde, aangetroffen. Zijn echtgenote, die ook in de auto was, verklaarde aan de politie dat zij en haar man kort te voren voor bouwwerkzaamheden waren aan de Kasimbegweg. Op een bepaald moment kreeg Mohamad een woordenwisseling met een oom en besloot hij naar de politie te gaan voor het doen van aangifte. Onderweg naar het politiebureau werd haar man onwel. Hij raakte van de weg en kwam met het voertuig tegen de schoeiing van een Moskee tot stilstand. Verder verklaarde de vrouw dat Mohamed reeds geruime tijd onder behandeling is van een cardioloog. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Gebleken is dat Mohamad niet ten gevolge van de aanrijding is komen te overlijden. Hij wordt niet gerekend tot een verkeersdode. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!