Mahindra Raghoe omgekomen bij woningbrand

De 52-jarige Mahindra Raghoe is hedenmorgen omgekomen bij een woningbrand aan de Esperanceweg. Op een bepaald moment werd de vrouw wakker en zij nam brandlucht waar. Zij ging uit de kamer en zag rookontwikkeling in de keuken. In paniek wekte zij haar man. De man rende naar de voorste gedeelde van de woning waar hun zoon lag te slapen. De man heeft eerst zijn vrouw uit de woning gezet door een raam open te forceren. De zoon werd wakker en sprong uit een raam naar buiten. Op dat moment kon Mahindra Raghoe niet meer uit de woning. Vanwege de enorme rookontwikkeling is hij in de keuken vermoedelijk gestikt. De politie en brandweer die na de melding ter plekke kwamen hebben het verkoold lijk van Raghoe uit de keuken verwijderd. De oorzaak is vooralsnog niet bekend. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: