Vakbond Telesur zal niet werken met nieuwe waarnemend directeur Mike Antonius

Naar aanleiding van de huidige ontwikkelingen binnen Telesur, is er vanmorgen een spoed ALV belegd aan de 2e Rijweg op het Telesur Complex.
Op deze drukbezochte vergadering, heeft het bestuur verslag gedaan van eerdere gesprekken met zowel de RVC als de directie, over de voortgang van de werkzaamheden en activiteiten binnen het bedrijf. Het ontheffen van de waarnemend directeur, is in de afgelopen bijeenkomsten geen onderwerp van dicussie geweest. De Bond heeft zelf aangeboden, de RVC toezicht te helpen houden op een vlotte voortgang van de activiteiten, waardoor zowel de bedrijfsbelangen als die van het personeel, gewaarborgd kunnen blijven.
Het heeft het bestuur zeer verbaasd, te moeten vernemen dat de waarnemend directeur plotseling van zijn taken werd ontlast, mede vanwege het waarborgen van transparantie bij het aan de gang zijnde Cladonderzoek en daarom Mike Antonius te belasten met de waarneming van deze functie. De ALV heeft bepaald, dat zij onder geen enkel beding onder leiding van een directieteam, aangestuurd door Mike Antonius, haar werkzaamheden te zullen verrichten, te meer daar de vakbond bij het nemen van dit besluit niet is gekend.
De ALV eist van het bestuur dat zij in overleg treedt met de RVC om wederom hierover van gedachten te wisselen en tot een bevredigende oplossing te geraken in het belang van zowel de medewerkers als het bedrijf. Tot slot is aangegeven dat niet mag worden verwacht dat hartnekkige geruchten over te sluiten leningsovereenkomsten de achterliggende gedachte is bij de genomen besluiten.
De ALV van hedenochtend is verdaagd naar maandag 4 april, om 8:00 ‘s morgens op het Telesurcomplex aan de 2e Rijweg.
Dit meldt de vakbond bij Telesur in een persbericht.

error: Kopiëren mag niet!