BBS'er schiet veiligheidsman Spoedeisende Hulp dood

Een BBS’er heft vanmorgen rond 04.30 uur een veiligheidsman van de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) doodgeschoten. De veiligheidsman was afkomstig van Mozart Security. De BBS’er was eerder op de ochtend afgetakeld bij een vechtpartij en toog voor hulp naar de SEH. Daar wilde hij meteen behandeld worden, hoewel zijn situatie volgens het baliepersoneel niet acuut was. De BBS’er raakte in een woordenwisseling met het baliepersoneel, waardoor de veiligheidsman ambtshalve moest ingrijpen. De BBS’er raakte nu in een gevecht met de Mozart-man. Hierbij haalde de BBS’er zijn dienstwapen tevoorschijn en loste een schot. Deze raakt het borstgedeelte van de securityguard. De artsen van de SEH hebben er alles aan gedaan om hem te redden, echter overleed hij op de operatietafel. De BBS’er is aangehouden door de politie.

error: Kopiëren mag niet!