Vandaag soft opening Times Mall

Vandaag soft opening Times mallNa maanden van voorbereiding is het zover dat de Times Mall, in het voormalig Kersten gebouw, haar soft opening kan doen. Dit zal om 9:00 uur van start gaan en gepaard gaan met het nodige vuurwerk. Dit zegt de marketing en sales manager van de Times Mall, Antonius Sienstra. De afgelopen twee weken is de bezetting van de 150 units zeer vlot verlopen. Meer dan 85% van de units is reeds verhuurd. Bij de soft opening zullen 54 van deze units reeds hun deuren openen. De mall is volgens Sienstra heel modern met haar volledig gekoelde ruimtes en gangpaden en ook roltrappen naar de bovenverdiepingen. Daarnaast biedt de mall betaald parkeren aan haar klanten op de begane grond en de bovenverdieping. Op de bovenverdieping bevindt zich een foodcourt met 7 units en een kids playground. Beneden zijn er zaken die kleding, schoeisel, textiel, lingerie etc. verkopen. De overige unithouders hebben ongeveer 2 maanden de tijd om hun units in te richten voordat ook zij opengaan voor het publiek. Pas als alle units gereed zijn, zal de officiële opening plaatsvinden.

error: Kopiëren mag niet!