Taxirit voortaan ook betalen met je pinpas

1660De Hakrinbank N.V. biedt samen met de Surinaamse Taxi Centrale N.V. (STC) vanaf 26 maart 2016 aan passagiers de mogelijkheid om voor een taxirit te betalen met hun pinpas.
De Hakrinbank en de Surinaamse Taxe Centrale streven beiden naar optimalisering van hun efficiëntie en verbetering van het betaalgemak voor de cliënt in de vorm van het bieden van hoogwaardige en innovatieve diensten. Daarom zullen er initieel in 15 Gele taxi’s mobiele Point of sale (POS) apparaten van de Hakrinbank worden geplaatst, die passagiers in staat stellen om met hun pinpas te betalen. Deze taxi’s zijn te herkennen aan de lichtbakken die bevestigd op de auto’s met het Hakrinbank logo en de tekst: Betaal in deze auto met uw pinpas.
“Ik loop al vanaf vorig jaar rond met dit project. Hoe kunnen wij gebruik maken van de moderne technologie om betere service te verlenen. Gelukkig hebben wij hierin een goede partner gevonden in de Hakrinbank.” zegt de General Manager van STC, dhr. Gilbert Purperhart. Ook dhr. Jim Bousaid, CEO van de Hakrinbank is blij met de samenwerking. Hij geeft aan dat hij erg onder de indruk is van de operaties van de STC en de professionele aanpak van het bedrijf. “De Hakrinbank streeft ernaar het giraal betalingsverkeer te stimuleren en het aanbieden van POS mogelijkheden in taxi’s past daar absoluut in. Bovendien zorgt het kunnen betalen met de pinpas voor extra gemak voor de cliënt. Daarnaast is het ook veiliger voor zowel de passagier als de taxichauffeur om niet met contant geld rond te lopen.” zegt hij.
Bij deze POS-apparaten van de Hakrinbank kunnen cliënten van alle lokale banken met hun pinpas betalen. Op afzienbare termijn zal ook met buitenlandse pinpassen betaald kunnen worden.

error: Kopiëren mag niet!