Volkswagen T6 ziet geen concurrent Suriname

1 Volkswagen T6 ziet geen concurrent SurinameFernandes Autohandel heeft gisteren de zesde generatie van de Volkswagen (VW) Transporter (T6) in Suriname geïntroduceerd. Voor Fernandes Autohandel is VW begonnen in juli 2014. Kort daarvoor besloot de onderneming haar aanbod uit te breiden. Zij zag een gat in de markt voor het aanbieden van volledige serie bedrijfswagens. Er zijn weinig merken in Suriname, die het volledig aanbod hebben in lichtere bedrijfswagens. Daarbovenop komt nog dat VW ook een aantrekkelijke pick-up (Amarok) heeft, waar Surinamers ook gebruik van maken.
“Als wij kijken naar alle weestomstandigheden, diefstal gevoeligheid en moeilijkheden binnen de bedrijfsvoering, is een pick-up geen ideaal middel voor transport. De gesloten bestelwagens die wij leveren, sluiten precies aan op de wensen van de klanten die wij al hebben en in de toekomst zullen hebben”, aldus Robin Cheu Choi, manager Sales Volkswagen. Intussen bestaat de VW modellenpark van de onderneming uit de modellen Amarok, Caddy Transporter, Caravelle en Crafter.
De oudere Transporter heeft in Suriname ooit als openbaar vervoersmiddel gediend. De afgelopen anderhalf jaar herkent de doelgroep de nieuwe generatie Transporter volgens Cheu Choi heel goed en ziet het nut van de auto in. De VW Transporter bestaat uit verschillende modellen. Cheu Choi kan niet praten over de prijzen van de modellen, gezien in Suriname de voertuigen naar behoefte van de klant wordt opgemaakt en daardoor in prijzen kunnen verschillen.
“Wij hebben een van de laagste total cost of ownership. Dat betekent niet dat de auto altijd goedkoop is, maar wij garanderen wel goedkope kilometerprijzen”, stelt Cheu Choi. In Suriname worden er een heleboel bussen aangeboden. Puur één op één vergelijkende, kijkende naar het segment waar de autohandel in zit, ziet Cheu Choi geen andere potentiele concurrent van de T6. “Een directe concurrent waar wij mee te maken hebben, is er niet”, aldus Cheu Choi.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!