Partij buikbanden was bestemd voor vrouw in de stad

De politie van Nickerie heeft gisteren nog een tweede verdachte aangehouden in een smokkelzaak betreffende buikbanden. De verdachte Lloyd werd afgelopen zondag bij de controlepost van Burnside aangehouden met in zijn bezit 50 stuks buikbanden en 8 flessen gel welke in de buikbanden was gewikkeld. Hij had de goederen uit Guyana gehaald voor de vrouw die ze op haar beurt in Suriname zou verhandelen. In deze zaak heeft de sterke arm woensdag een vrouw in Paramaribo in verzekering gesteld. Deze vrouwelijke verdachte heeft bij de politie eerlijk toegegeven dat de partij buikbanden voor haar bestemd was. Zij had de 50-jarige verdachte, Lloyd R., benaderd om de goederen voor haar naar de stad te transporteren. In het belang van het verdere onderzoek zijn beide verdachten ter zake smokkel aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!