Raveena Tandon en Farah Khan Ali op Twitter

RaveenaTandonandFarahKhanAliindulgeinTwitterbanteroverterrorismandissuesofthecountrActrice Raveena Tandon en ontwerper Farah Khan Ali zijn actieve social media celebrities, die graag hun mening uiten op dit platform. Recentelijk hebben hun erg in contrast van elkaar staande meningen, geleid tot een serie tweets tegen elkaar, die zich uitstrekte over meer dan 20 pagina’s. Het gesprek begon met een artikel over Amerikaanse Senaatleden die in een discussie waren met Narendra Modi, over de religieuze kwestie die Farah Khan Ali op Twitter geplaatst had, waarin ze zei:” Beste Amerikaanse Senaatleden, dank voor uw bezorgdheid. Schrijf alsjeblieft ook aan @realDonaldTrump over deze zelfde bezorgdheid”. Hierop antwoordde Raveena Tandon: “@FarahKhanAli dat zullen ze niet doen, want sommigen ondersteunen Trump. Deze situatie is nu wereldwijd, omdat we in een gevaarlijke wereld leven. Mensen die terroristische aanvallen zat zijn, willen nu een sterker iemand aan de macht.
Hierop zei Farah Khan dat terroristen door het systeem worden gemaakt. “Men wordt niet als terrorist geboren. Het systeem maakt mensen tot terroristen en plakt een hele gemeenschap een etiket op voor het handelen van een enkeling. We hebben geen macht nodig om onze polarisatie issues uit de weg te ruimen, maar liefde en een overheid die een gevoel van eenheid stimuleert onder de mensen”.
Deze tweet leidde tot een serie misverstanden.Ook anderen mengden zich in de discussie. Spoedig namen de actrice en designer een volwassen houding aan en belden elkaar even op om de zaak uit te praten. De laatste tweet van Farah was “Ja @TandonRaveena en ik hebben elkaar zojuist gesproken en alles is opgehelderd. Misschien hadden we dit telefoongesprek eerder moeten hebben.

error: Kopiëren mag niet!