Karisma Kapoor sleept echtgenoot voor gerecht

karismaHet lijkt alsof Karisma Kapoor en Sunjay Kapur’s echtscheidingszaak met het verstrijken van de tijd grimmiger wordt. Nu horen we dat de voormalige actrice, Karisma Kapoor, een bruidsschat intimidatie zaak aangespannen heeft tegen Sunjay Kapur en zijn moeder, Rani Surinder Kapur, die de familie financiën beheert.
Het stel had eerder in onderlinge overeenstemming echtscheiding aangevraagd, maar naderhand kwam Karisma daarop terug, omdat Sunjay niet aan bepaalde financiële afspraken had voldaan. De zaak dient nu bij de Bandra familie rechtbank.
Eerder had Sunjay een nieuwe vordering tot echtscheiding ingediend, stellende dat Karisma had gefaald als echtgenote, moeder, schoondochter en dat zij hem getrouwd had om zijn geld. Ook stelde hij dat zij zijn toegang tot de kinderen gebruikte om geld van hem te eisen. Ook had zij zijn zieke vader toegang tot de kinderen geweigerd.

error: Kopiëren mag niet!