Tyrone Spong: “Surinaams volk moet problemen samen oplossen”

In 2013 werd Tyrone Spong gedecoreerd tot Commandeur in de Ereorde van de Gele Ster door president Desi Bouterse (foto: gov.sr)
In 2013 werd Tyrone Spong gedecoreerd tot Commandeur in de Ereorde van de Gele Ster door president Desi Bouterse (foto: gov.sr)
De Nederlandse bokser van Surinaamse komaf, Tyrone Spong, volgt de economische ontwikkelingen in Suriname ook naast zijn druk sportleven. De voormalige thaibokser en MMA-fighter herinnert de Surinaamse samenleving aan zijn ongeluk van 2014. “Ik ben niet bij de pakken blijven zitten. Ik ben door gegaan. Met positieve gedachten ben ik er hard tegenaan gegaan samen met mijn gezin, familie, management en mijn goede vrienden. Daardoor kan ik nu weer in de ring staan. Dit vraag ik ook van het Surinaamse volk in deze periode om samen de problemen op te lossen”, geeft Spong als boodschap mee.
Hij ziet graag dat Surinamers samen nadenken hoe de ontwikkeling van het land naar een hoger niveau te tillen. Spong is ervan overtuigd dat als Surinamers zich bundelen, het land zeker verder zal komen. “Ik vraag aan de Surinamers dat zij elkaar ondersteunen. Suriname is rijk aan talenten en rijkdommen. Wij moeten dat benutten en samen werken aan de opbouw van ons mooi land. Positief blijven Suriname!”
Spong, meer bekend als The King of the Ring, werd op 25 november 2013 ten overstaan van het publiek in Para gedecoreerd tot Commandeur in de Ereorde van de Gele Ster door president Desi Bouterse.

error: Kopiëren mag niet!