Ook leden KPA wachten op overuurvergoeding

Een deel van de leden van het Korps Penitentiaire Ambtenaren(KPA) wacht momenteel op de uitbetaling van overuurvergoedingen. Niet de complete betalingen zijn uitgebleven. De PA’s hebben een deel van hun overuurvergoedingen ontvangen. Volgens de PA’s heeft dit te maken met de bezuinigingsmaatregelen van het ministerie van Justitie en Politie. Bondsvoorzitter Gustaaf Gallant zegt dat er voldoende wordt gecommuniceerd met de leiding van het ministerie van Justitie en Politie. “Wij zijn bezig met het ministerie. Er is geregeld contact. De administratie legt ons uit dat er wat omissies zijn. Er is gevraagd als het ook wat versneld kan worden, maar de mensen zijn ook aangewezen op de normale comptabele regels van het ministerie”, zegt Gallant. De bond heeft afgelopen maandag een algemene ledenvergadering belegd. Daar hebben de leden de situatie besproken. Aan de andere kant heeft een deel van de leden van het Korps Brandweer Suriname (KBS) evenmin zijn overuurvergoeding ontvangen. De leden van het KBS zijn ervan verzekerd dat hun overuurvergoedingen aan het eind van de maand worden uitbetaald.

Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!