Man mishandelt vriendin in partybus en verzet zich tegen de politie

De politie van Latour kreeg op donderdag 25 februari melding van een mishandeling in het ressort. Bij aankomst ter plaatse bleek het om een feest te gaan, waarbij er ook een partybus was gehuurd. Het slachtoffer en de verdachte werden op het adres aangetroffen. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat het slachtoffer met een andere manspersoon danste in de partybus. De verdachte die het niet leuk vond dat zijn vriendin met iemand anders danste, bracht de dame enkele slagen toe. Hij werd door de andere feestvierenden tegengehouden, maar ging tekeer en bracht ook hen slagen en schoppen toe. Bij terugkeer op het feestadres stapte de vechtersbaas uit. Hij liep terug naar de bus en vond dat de buschauffeur niet weg mocht rijden, aangezien spullen van hem zouden zijn gestolen. Hij hield de bestuurder tegen en worstelde met hem. Op een bepaald moment lukte het de verdachte de contactsleutel van de bus weg te nemen. De bus rolde ten gevolge hiervan naar achteren en kwam tegen een ander voertuig aan dat langs de weg geparkeerd stond. Dit voertuig is licht beschadigd. De verdachte die ook nog dronken was, verzette zich tegen de ingeschakelde politie. Hij ging tekeer en bracht de politiemannen schoppen en slagen toe. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie mocht hij na te zijn ontnuchterd de sterkte van het cellenhuis aanvullen.

error: Kopiëren mag niet!