Militair en vrouw aangehouden voor drugsverstrekking

De politie van Geyersvlijt heeft afgelopen zondag tijdens het arrestantenbezoek een 17-jarige dame aangehouden. Zoals alle bezoekers bracht ook zij voeding voor een arrestant. Bij controle bleek echter dat er drugs verwerkt was in een fles ketchup. De politie heeft de dame ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen in verzekering gesteld. Op de vraag van de politie verklaarde ze dat zij het flesje van een man heeft gehad, die haar naar de politie had gebracht om het spul aan de arrestant te verstrekken. De politie heeft de verstrekker op het politieterrein aangehouden. Bij nader onderzoek bleek deze verdachte een militair te zijn. Hij is voor verder onderzoek overgedragen aan de militaire politie. De 17-jarige G.A. is door de politie in verzekering gesteld. Het verboden spul is door de politie in beslag genomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!