Mogelijk brandstoftekort GOw2-pompstations

Dagblad Suriname verneemt dat de verschillende GOw2-pompstations over de afgelopen periode niet genoeg brandstof (unleaded) aangeleverd hebben gekregen, waardoor sommigen al bijna door hun voorraad heen zijn. De directeur van GOw2, Aubrey Nai Chung Tong, hiermee geconfronteerd bevestigde noch ontkende dit bericht gisteren. Hij gaf wel aan dat de GOw2-pompstations nu nog normaal brandstof verkopen. “Als het goed is, hebben zij nog olie in de bakken. Zij zouden nu dus nog open moeten zijn.”
De GOw2-directeur zei ook dat hij de situatie aan het evalueren was en de nodige informatie afwachtte, waardoor hij op dat moment geen verdere uitspraken kon doen. Van enkele GOw2-pompstations vernam de krant eveneens gisteren dat zij nog over unleaded beschikken, maar dat anderen al inderdaad haast door hun voorraad unleaded heen zijn.
De vertraging in aanlevering zou verband houden met het niet kunnen leveren van brandstof door Staatsolie. Dit bedrijf om een reactie gevraagd, gaf via zijn afdeling Public Relations aan deze bewering niet te kunnen bevestigen, omdat er volgens de afdeling Marketing normaal brandstof aangeleverd wordt.

error: Kopiëren mag niet!