Korporaal steekt rivaal neer

De korporaal M.P, lid van het team Faya Blo, heeft zaterdagmiddag de huidige vriend van zijn ex-vrouw verwond met een mes in zijn buikstreek. Dit tafereel vond plaats voor een winkel aan de Kwattaweg. Uit het onderzoek blijkt dat de korporaal zijn kinderen was gaan bezoeken. Op dat moment zag hij zijn ex-vrouw met een man. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen beide mannen, waarna M.P. een mes tevoorschijn haalde en daarmee zijn rivaal in de buikstreek bewerkte. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Hij is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De verdachte in kwestie is door de politie van Kwatta overgedragen aan de militaire politie. Commandant recherche van de militaire politie, Anand Debisarun, bevestigt deze steekpartij. In het belang van het verdere onderzoek is de korporaal ter zake in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!