Edwin Gefferie coördinator marktwezen in Paramaribo

Waarnemend-marktmeester Edwin Gefferie van de Centrale Markt Paramaribo is tijdelijk ook belast met de coördinatie van de Kwakoe Markt en de Markt Paramaribo Zuid. De zorg voor de markten is toebedeeld aan het ministerie van Regionale Ontwikkeling en de verantwoordelijkheid ligt bij het districtscommissariaat. Het totale marktwezen wordt bij de ordening betrokken. Aan marktcoördinator A. Barron van de Kwakoe Markt en Markt Paramaribo Zuid is gevraagd om een pas op de plaats te maken. Er wordt met voortvarendheid gewerkt om tot een gedegen herstructurering te komen. Districtscommissaris Jerry Miranda zal binnen afzienbare tijd de gemeenschap nader informeren over de te nemen stappen om te komen tot een geordend marktwezen.

error: Kopiëren mag niet!