Douanier aangehouden

De politie van Nickerie heeft donderdag in verband met een onderzoek een douanier aangehouden. Deze douanier is een broer van de eerder aangehouden verdachte A.M. De 32-jarige A.M. is zaterdag 16 januari door de politie aangehouden ter hoogte van de Clarasluis in Nickerie. Hij vervoerde in zijn autobus onderdelen van zwaar materieel. Deze onderdelen hebben een grote economische waarde. Regiocommandant van West, inspecteur Widjaikoemar Oedit, zegt dat de politie van Nickerie deze zaak heeft onderzocht en het blijkt dat de broer van A.M., in deze de douanier, ook betrokken is bij deze smokkelzaak. Het gaat om onderdelen die op de goudvelden worden gebruikt. Ze hebben een waarde van tienduizenden Surinaamse Dollars. Beide verdachten zijn in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!