Motief moord-zelfmoord in relationele sfeer

De gepensioneerde hoofdinspecteur van politie, Sarabjiet Balai (64), thans in de functie van buitengewoon agent van politie, heeft zijn buitenechtelijke vrouw, Lakhradjie Narain (50), dinsdagavond van het leven beroofd. Kort daarna heeft de politieman de hand aan zichzelf geslagen. Uit het onderzoek blijkt dat de politie van De Nieuwe Grond vaker naar hun adres moest uitrukken vanwege ruzies tussen dit koppel.
Op die bewuste avond rond 19.50 uur kwam de stiefzoon van Balai thuis aan en merkte de twee lijken in de woonkamer op. Hij begon te gillen. Huilend zei hij dat de man zijn moeder heeft vermoord. De politie die heel snel ter plekke was heeft een arts ingeschakeld die de dood heeft vastgesteld. Beide lijken zijn in het belang van het verder onderzoek in beslag genomen ter obductie. Zowel de vrouw als Balai vertonen schotverwondingen in het hoofd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!