28-jarige ingesloten wegens ontucht

Een 28-jarige jongeman is vrijdag 15 januari aangehouden, omdat hij zich schuldig heeft gemaakt aan ontucht met een minderjarige. De moeder van het 12-jarig meisje die hierachter kwam, deed aangifte bij de politie van Centrum. De politie heeft de zaak onderzocht en partijen opgeroepen voor verhoor. Volgens verklaring van de verdachte heeft hij inderdaad seksuele handelingen met het meisje gepleegd. Hij verklaarde dat het meisje hem voorhield dat zij 18 jaar oud was. Op een gegeven moment is de moeder van het meisje achter de seksuele handelingen van de man gekomen. In het belang van het verdere onderzoek is de verdachte voor ontucht met een minderjarige beneden de leeftijd van 16 jaar in verzekering gesteld. Het verdere onderzoek is overgedragen aan Opa Doeli.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!