Overval op winkelier te Welgedacht A-weg

Drie gemaskerde criminelen hebben vrijdagavond rond 22.30 uur een overval gepleegd in een supermarkt aan de Welgedacht A-weg. Uit de verklaringen van de winkelier en zijn vrouw blijkt dat de daders elk gewapend waren met messen. De rovers zijn op een gegeven moment de zaak binnengestormd. Onder bedreiging van de messen werd het echtpaar gekneveld. De daders gingen ervandoor met de dagopbrengst en de box van de camerabeveiliging. Volgens de winkelier verlieten de rovers de plaats in een witgelakte voertuig. Een klant die toevallig ter plekke was, zette een achtervolging in. Ter hoogte van de Fredrikshoopweg en de Magantakanaalweg gelukte het de klant om de vluchtauto van de rovers klem te rijden. De bestuurder van de roverauto week uit en hebben de rovers toch de plaats kunnen verlaten. Zij reden toen de Nieuw Weergevondenweg op. De klant verloor op een bepaald moment de wagen uit het oog. De politie van De Nieuwe Grond heeft de aangifte ter zake opgenomen. De winkelier klaagde van pijn. Volgens de politie was er geen uitwendig letsel zichtbaar. De daders zijn vooralsnog niet aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!