Lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen

De politie van Livorno ontving woensdagmiddag een melding betreffende een lijk in de goot aan de Bethesdaweg. Enkele spelende kinderen ontdekten rond 15.00 uur het stoffelijk overschot. Volgens inspecteur Sjaam Debi-Tewarie verkeerde het lijk in verre staat van ontbinding. Het vermoeden bestaat dat het ontzielde lichaam al ruim een maand in de goot zou hebben gelegen. Het betreft in deze het lijk van een manspersoon. De doodsoorzaak en de identiteit van de man zijn vooralsnog niet bekend, zegt Debi-Tewarie. Voor zover hij weet, is er tot nu toe geen aangifte ter zake vermissing gedaan. De politie zal ook bij de andere ressorten checken of er recentelijk een geval van vermissing is opgegeven. Op het ontzielde lichaam werd een blauwe lange broek en een zwart/grijze trui aangetroffen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!