Cesare Calor en piloot Prem-Anand Jhauw overleden in vliegtuigcrash

De bekende ondernemer Cesare Calor van Fishfinder en Prem-Anand Jhauw zijn overleden in de vliegtuigcrash vanmorgen op Apoera. Er zaten nog 3 toeristen in de kist, die allemaal gewond zijn geraakt. Piloot Jhauw is de jongere broer van Amichand Jhauw van de airliner Blue Wing en Fly All Ways.
De kist stortte neer tijdens het landen. Het privé-vliegtuig was van de ondernemer Nootje Raghoebarsingh, die mijnactiviteiten ontplooit op de weg naar Apoera. Het betreft een PZ-PQR, Cessna U206F Stationair.
Twee leden van de afdeling Forensische Opsporing van Paramaribo vertrekken per vliegtuig naar de plaats waar het vliegtuig is gecrasht. Vanuit Nickerie zullen rechercheurs samen met leden van de Forensische Opsporing van Nickerie en een hulp officier zich begeven naar de plek des onheils.
De piloot vertrok omstreeks 08.45 uur vanuit het vliegveld van Zorg en Hoop. Het vliegtuig werd om 12.10 uur verwacht te Apoera. Om 09.56 u is het laatste signaal van het vliegtuig opgevangen. De politie kreeg daarna het bericht dat het vliegtuig is neergestort.

error: Kopiëren mag niet!