Baby van 3 maanden overleden

De drie maanden en drie weken oude baby Jaymieul Noordzee is donderdagochtend om het leven gekomen. Urjelle (28), moeder van het kind, zegt dat zij niet weet hoe één van haar tweelingzoontjes om het leven is gekomen. “God alleen weet hoe mijn zoon is dood gegaan.” Urjelle is moeder van vier kinderen. Jaymieul is deel van een tweeling en was haar jongste kind. Volgens de moeder merkte zij in de avond dat Jaymieul verkouden was. Hij hoestte ook af en toe. Omstreeks 03.00 uur toen de moeder wakker werd om haar baby’s te voeden, kwam zij tot de ontdekking dat Jaymieul niet meer ademde. De moeder wist niet wat zij moest doen en maakte toen contact met de politie. De arts heeft de dood vastgesteld. Volgens de arts gaat het om een natuurlijke dood. Het ontzielde lichaam van de 3 maanden oude baby is door de hulpofficier in beslag genomen ter obductie. Na obductie en afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zal het stoffelijk overschot aan de familie worden afgestaan.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!