5-jarig meisje seksueel misbruikt

De politie van Houttuin heeft maandagavond de 19-jarige L. aangehouden ter zake ontucht met een minderjarige. De verdachte die nog geen jaar zijn intrek bij deze familie heeft genomen, heeft maandagmiddag een 5-jarig meisjes seksueel misbruikt. Dit slachtoffer is de dochter van het echtpaar dat L. onderdak heeft gegeven. Volgens de moeder J. (22) was zij op die bewuste dag samen met L. en zijn broer bezig te kaarten. Op een gegeven moment zei L. dat hij slaap had. Hij liep toen weg. De moeder is toen in haar slaapkamer gegaan. Zij was bezig op haar tablet. Haar 5-jarige dochter was op het balkon aan het spelen. Op een bepaald moment maakte iemand de kamerdeur open. De moeder dacht dat haar dochter de deur opendeed. Gewoonlijk maakte het kind de deur open en ging met haar moeder in de kamer slapen. De moeder die op dat moment nog wakker was, deed alsof zij sliep. Zij maakte zogenaamd haar ogen dicht. Zij wist niet dat L. poolshoogte nam om zijn strafbare daad te kunnen plegen. Kort daarna maakte de moeder de slaapkamerdeur open en keek uit naar haar dochter. Echter was het meisje niet op het balkon. De moeder maakte de slaapkamerdeur van L. open en zag hem met zijn penis in erectie.
“Mijn dochter lag op het bed met haar onderbroek naar beneden. Schreeuwend zei ik ‘Kleine, waarmee ben je bezig’. Ik nam mijn meisje en bracht haar naar mijn slaapkamer. Mijn dochter wilde niets vertellen. Later vertelde zij dat zij bang was, omdat Kleine heeft gezegd dat als ze mama en papa zou vertellen, hij mama en papa zou kappen. Ik was radeloos en wist niet was ik moest doen. Ik begaf me naar mijn buurman. Intussen was L. weg. Het gelukte mij om de politie te bellen en te vragen wat ik allemaal moest doen. Ik ben toen met mijn meisje naar mijn huisarts geweest. De arts legde uit dat er inderdaad sprake was van misbruik. De arts heeft laceraties (scheurtjes) bij haar vagina en bil waargenomen”, vertelde de moeder aan Dagblad Suriname.
De politie van Houttuin heeft de aangifte opgenomen en L. aangehouden. Hij is hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. J. zegt aan de krant dat L. haar vertrouwen heeft geschaad. “Wij hebben hem onderdak geboden en dan doet Kleine dit met ons. Wij zijn getraumatiseerd door dit incident. Nooit meer zullen wij onbekenden onderdak bieden. L. heeft geen ouders en is bovendien maagpatiënt. Wij hadden medelijden met hem”, aldus de moeder.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!