Huilende vader: “Mijn zoon is al 40 keer ingesloten”

“Mijn zoon is al reeds 40 keer ingesloten. Hij is drugsverslaafd en bedreigt ons al meer dan 20 jaar dat hij mij en zijn moeder zal vermoorden. Ik ben het al zat”, stelde een zeer emotionele vader S.L. dinsdag in de rechtszaal. De verdachte Samuel S. zou zijn vader hebben mishandeld, met de dood bedreigd en zijn spullen hebben vernield. Hiervoor kreeg hij een celstraf van een jaar opgelegd van kantonrechter Dinesh Sewrattan. S.L. gaf te kennen dat hij al moe is van de bedreigingen van zijn zoon, die zijn gedrag maar niet afleert. Doordat hij meerdere malen mishandeld is en zelfs keer op keer hard op de grond is gevallen, kan hij niet meer goed lopen. De verdachte gaf toe de vader slechts een keer te hebben geduwd, omdat deze de uitgang van de woning voor hem blokkeerde. Alles gebeurde volgens hem uit woede. Het kan zelfs dat hij de vader met een houwer in de hand met de dood zou hebben bedreigd. “Ik heb hem nimmer gewurgd”, stelde de verdachte. Volgens de vader heeft de zoon zelfs een elektrisch kooktoestel en andere huishoudelijke spullen uit woede vernield. Hij zou zelfs de deur van de klerenkast hebben vernield om geld van de ouders te stelen. De verdachte werd conform de eis van het OM veroordeeld.
FR

error: Kopiëren mag niet!