Moeder liet baby vallen om sieraden terug te grijpen

Miguello Seedo ontkende maandag tegenover kantonrechter Sieglien Wijnhard dat hij het slachtoffer A.S. in haar woning zou hebben beroofd. Volgens de verdachte zou hier slechts sprake zijn geweest van diefstal middels braak. A.S. zou bij die gelegenheid rustig door hebben geslapen. De benadeelde verklaarde bij de politie dat Seedo haar tijdens de inbraak zou hebben aangevallen en haar sieraden zou hebben weggerukt. Zij had haar baby zelfs uit haar handen moeten laten vallen om de sieraden terug te grijpen. Echter escaleerde de schermutseling en werd zij door de verdachte neergestoken. De magistraat concludeerde uit het visum van de arts dat het wel mogelijk was dat er een schermutseling zou hebben plaatsgevonden. Echter zijn er geen steekverwondingen op haar lichaam aangetroffen. Seedo bleef vanaf het begin ontkennen iets hiervan af te weten. Volgens hem zou hij de zuigeling noch gehoord noch hebben gezien. Hij verschafte zich toegang tot de woning van A.S. door de shutters van het venster te verwijderen. Seedo heeft naast de diefstal ook een manspersoon op de openbare weg van zijn halsketting beroofd. Voor beide feiten kreeg hij een celstraf van 18 maanden, waarvan 2 maanden voorwaardelijk opgelegd. Volgens openbare aanklager Astrid Niamat is de verdachte een last voor zijn buurt, omdat hij zijn slecht gedrag maar niet afleert.
FR

error: Kopiëren mag niet!