Ambassadeur Nolan biedt geloofsbrieven aan president Bouterse

“Vandaag heb ik de eer om mijn geloofsbrieven aan te bieden aan de President van de Republiek Suriname”. Met deze woorden begon de ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika in Suriname, Edwin R. Nolan, zijn dankwoord nadat hij zijn geloofsbrieven had aangeboden aan president Bouterse. Hij memoreerde de warme ontvangst die hij en zijn vrouw tot nog toe in Suriname hebben gehad. “Wij zijn onder de indruk van de vriendschap van de Surinamers die wij hebben ontmoet, alsook van de internationale zakenwereld en collega diplomaten. Ik ben in Suriname aangekomen op een moment dat het land een moeilijke economische ontwikkeling doormaakt, maar ik ben optimistisch over de toekomst en de bilaterale relaties”, gaf de ambassadeur te kennen.

error: Kopiëren mag niet!