Man aangehouden voor verduistering en oplichting

De politie van Lelydorp heeft op dinsdag 5 januari de 34-jarige Rakesh G. ingesloten. Rakesh staat in de buurt bekend als reparateur en touroperator. Een benadeelde deed op dinsdag 5 januari aangifte tegen de reparateur voor verduistering en oplichting. Volgens de benadeelde heeft hij in het jaar 2009 twee defecte autobussen gebracht voor Rakes voor reparatie. Rakesh heeft vanaf die periode tot en met 26 december 2015 maar één van de bussen gemaakt. Hij maakte zelf gebruik van de autobus om passagiers te vervoeren totdat die weer defect raakte. Toen de bus defect raakte, bracht Rakesh deze naar een andere reparateur in dezelfde straat, nadat hij die machine had verwijderd. Die andere bus heeft hij in september 2015 verkocht aan iemand voor SRD 11.000. Na de aangifte stelde de politie een onderzoek in en trof beide bussen aan. Ook de machine die elders was voor reparatie is teruggevonden. Zowel de verdachte bij wie de machine was als de andere persoon waar de bus was voor reparatie en de koper van die andere bus zijn na verhoor heengezonden. Beide bussen en de machine zijn door de politie in beslag genomen. Rakesh is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

error: Kopiëren mag niet!