Surinaamse bedrijven kunnen deelnemen aan Emigratiebeurs Nederland

Op 13 en 14 februari 2016 vindt de Emigratiebeurs plaats in Expo te Houten (vlakbij Utrecht), dat voor de 20e keer wordt georganiseerd in Nederland. Dit evenement richt zich op migranten die willen remigreren en/of op zoek zijn naar een baan in landen in ontwikkeling. Deze beurs biedt informatie over wonen, werken en ondernemen o.a. in Suriname. Het consulaat van Suriname in Nederland zal dit jaar ook aanwezig zijn om belangstellenden te informeren over wat er nodig is voor toelating tot Suriname (visum, verblijfsvergunning, PSA). De organisatie en coördinatie voor deelnemende bedrijven uit Suriname wordt uitgevoerd door Rammar Marketing & Communications.
Ook voor Surinaamse bedrijven is het mogelijk om als exposant deel te nemen aan deze beurs. Dit kunnen enerzijds bedrijven zijn die op zoek zijn naar personeel. Anderzijds biedt deze beurs ook een platform aan Surinaamse bedrijven, die producten en/of diensten aanbieden aan (r)emigranten die in Suriname willen komen wonen en werken. Denk aan woningvoorziening, verhuisdiensten, vacatures, stageplaatsen etc. Via de online International Job Board van de Emigratiebeurs kunnen deelnemende bedrijven voorafgaand aan de beurs reeds hun vacatures plaatsen. Via de online Buitenlandse Huizen en Bedrijven Te Koop-pagina van de Emigratiebeurs kunnen vastgoedbedrijven hun aanbod presenteren aan het publiek. Tevens is het mogelijk om tijdens een aparte sessie het bedrijf te presenteren of een workshop te geven.

error: Kopiëren mag niet!