‎Autobestuurder verleent MSD’er geen voorrang

FrontfotoEen autobestuurder heeft donderdagmiddag een lid van de Motorsurveillancedienst (MSD) aangereden op de hoek van de Waaldijkstraat en de Hoogestraat. De hoofd van de afdeling MSD, inspecteur Blackson, geeft te kennen dat de agent over de Waaldijkstraat reed. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de autobestuurder die op dat moment over de Hoogestraat reed, geen voorrang heeft verleend aan de politieman op de motorfiets, met als gevolg de aanrijding. ‘De betrokken politieman A. heeft gelukkig geen letsels opgelopen. Het voertuig en de motorfiets hebben materiële schade opgelopen.’ Het is vooralsnog niet bekend of de autobestuurder in het bezit is van een geldig rijbewijs. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!