USD 40.000 en Euro 1.000 buitgemaakt bij winkelinbraak

De politie van Geyersvlijt ontving in de nacht van dinsdag op woensdag 6 januari een melding betreffende inbraak in een supermarkt. Uit het onderzoek blijkt dat het in deze betreft een hoogbouwwoning. In de benedenwoning is een supermarkt gevestigd en de bovenverdieping wordt bewoond door de eigenaar. De politie die ter plekke verscheen merkte dat de achterdeur van de benedenwoning was geforceerd. De ondernemer verklaarde bij de politie dat de inbraak gepleegd moet zijn op een tijdstip gelegen tussen maandag 5 januari omstreeks 19.30 uur en dinsdag 5 januari rond 23.30 uur. De winkelier was op dat uur niet thuis. De criminelen hebben US$ 40.000,- en Euro 1.000,- buitgemaakt. Behalve geld zijn ook sieraden meegenomen. Volgens de aangever had hij het geld en de sieraden in de klerenkast bewaard. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!